ANKARA / GÜDÜL - Atatürk İlkokulu

0(312) 728 10 21
Yeni Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No22 06840 Güdül ANKARA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
ATATÜRK İLKOKULU
09.00 DERS BAŞLAR 12:25 13:25 ARASI ÖĞLE YEMEĞİ 15.00 ÇIKIŞ
DOĞAL GAZ KALORİFER SİSTEMİ İLE
Ulaşım
Ulus EGO otobüsü 615 numaralı servisle ulaşım sağlanıyor.Varlık Mahallesi İlçe Terminalinden kalkan özel minibüslerle de ulaşım sağlanıyor.
Yeni MahalLeSİ. Mithatpaşa Cad.No:22 GÜDÜL ANKARA
ANKARA ya 90 km uzaklıkta